Joaquim Nadal i Farreras

BALANÇ FINAL (FIRES D’EXALCALDE)

El Punt, edició comarques gironines

S’ha acabat. Ahir es va complir el darrer tràmit. Avui comença la lenta recuperació de la normalitat. La urgent devolució de la Devesa al seu estat natural, a la pau quotidiana, al silenci de l’hivern, a la nuesa dels troncs, a la perfecció torrada del tou de fulles. Ara la ciutat recupera el pols després del trasbals intens de deu dies frenètics. Potser passarem d’un acte cada hora a un acte cada dia, que no és poc. Tenim dies per pair i fer balanç, però sobretot per gaudir de l’èxit i preparar l’any que ve.

Cada any trobo millors els suplements de Fires de la premsa de Girona. El contingut, vull dir. Penso però que estaria bé poder tornar a la tradició dels suplements per guardar en la millor tradició dels suplements literaris de L’Autonomista o del Diari de Girona. Ja sé que és més car, però  tot el que es guarda, dura. I hi ha coses que són fetes, escrites, pensades, per durar.

Celebro feliç l’èxit de les primeres Fires de la nova alcaldessa amb el convenciment i el desig que no seran les últimes. Passades les Fires, ara ve Nadal.

Si voleu veure l’article publicat cliqueu aquí.

Anuncis

4 Novembre 2002 - Posted by | ARTICLES D'OPINIÓ, El Punt | , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: